a kulisszák mögött..

..legutóbbi munkáink..

Annie Sloan Graphite

Családi bútorok déditől az unokákig..

Sokszor keresnek meg minket a megrendelők, ezzel a kéréssel:
Hogyan illesszük be az örökölt bútorokat lakásunkba?
Kedves emlékek a nagymama szekrényeivel, bizony ezek az érzések megerősítőek lehetnek a hétköznapokban.
Szeretjük, ha van eszmei értéke egy bútornak, ha kötődnek hozzá, ha a munkánk végül elégedett, esetenként könnyes szemekre talál.. a nagymama is örömmel látná, hogy a kis unoka ebből a vitrinből terít a hétvégi ebédeken a családnak..

Minden nálunk festett bútornak van egy kis története.. Ezek a bútorok is generációk emlékeit tartogatják az utókornak.. Hálásan köszönjük a bizalmat, használjátok egészséggel még nagyom sokáig.. 

 
 
 

Kis technikai leírás a teljesség kedvéért. 
A bútorokat tisztítás után, kicsit fel kellett újítani helyenként, ezt volt ahol megoldottuk mi a Műteremben, de bizony voltak olyan elemek, amik szakember kezeire éheztek.. Ebben segített nekünk egy kiváló asztalosmester a Szanyi Bútor részéről.. szerkezeti javításokat készített nekünk, illetve egy üveges mester a Koós üveg részéről. A zseniális két mesterember,  rugalmasan, gyorsan segített nekünk.. itt is nagyon köszönjük..

.. akkor jöjjön a mi részünk, a nagy munkában, mert bizony a bútorok adottságainak figyelembe vétele, illetve természetesen a lakás berendezése, a használó életkora.. sok sok apró információ után alakult ki a végleges verzió..

Annie Sloan CHALK PAINT Graphite színe mellett döntöttünk, a szekrények belsejébe Annie Sloan SATIN PAINT Graphite szín került, a stencil Annie Sloan Chinoserie Birds mintái.

Szolgáltatásaink

Keress minket bátran..

Rólunk Mondták..

Ők már jártak nálunk..

„Jó dolog mindíg valami újat tanulni, főleg, ha hasznosítani tudja az ember a megszerzett tudást.
Köszönjük Erikának a profi, türelmes okítást.
Ajánlom azoknak, akik szeretnek kreatívkodni és élvezik, hogy a kezük alatt olyan csodák születhetnek, amivel az otthonukat szebbé, ujjá varázsolhatják.” Fejes Rita

„These guys r utterly lovely! 💕 along with the complimentary small chalk paint i even got a wooden spatula & candies {🍬 ❣️} as a gift ~ those who know me know how much it means… 😅😋 thank u, u made my day! 🤗🥰 cukik vagytok, koszonok mindent! 😘💕🧚🏼‍♂️”  Gertrud Chaplin

„…ahogy sétálsz befelé Az Asztalom műhelyében vezető úton….már az egy mesebeli kis álom hely!! És hogy ezt a csajok bent még fokozni tudják. Csoda hely! ❤ Ehhez jön még az Ő szakértelmük, segítőkészségük. Minden tárgyban, elkészült dologban érezni, hogy szívük-lelkük benne van!! Látogassatok el egy workshopra! Nem fogtok csalódni!!!! 🙂 ..és ha már voltatok….még egyre szeretnétek majd menni!!!! 😉 🙂Andrea Vörös-Csuta

„Fantasztikus élmény volt a workshop. Varázslatos a műhely. Nagyon köszönöm! ” Kalcsó Kitti

Végtelenül hálásak vagyunk a sok pozitív visszajelzésért, köszönjük azt a rengeteg szeretetet, amit Tőletek kapunk..

keress minket

Maradjunk kapcsolatban..

Amenniyben kérdésed van, keress Minket bizalommal, segítünk..

Az Asztalom Műterem és Műhely

Nyitva tartás:

Hétfő: ZÁRVA
Kedd: 9.00-14.00
Szerda: 9.00-14.00
Csütörtök: 15.00-19.00
Péntek: 9.00-14.00
Szombat – Vasárnap: Workshop esetén 

FONTOS INFORMÁCIÓ:

Kisvállalkozás vagyunk, KATA adózási formában, ezért a jelenlegi jogszabályok értelmében kizárólag MAGÁNSZEMÉLYEKET tudunk kiszolgálni!
Köszönjük, hogy vásárlásoddal Minket támogatsz, lehetőséget adva ezzel a további fejlődésre.-